Reparasjon

Dette er vårt fag

I vårt verksted har vi alt vi trenger og den kompetansen som trengs for å sørge for en trygg og god reperasjon av ditt instrument.

Undersøkelse

– En undersøkelse på ditt instrument kan sammenlignes med en helsesjekk. Det tar ca. 1 time fra du har levert inn til den er klar til å hentes, da med et prisoverslag på eventuelle reparasjoner og litt info om instrumentet.

Forsikringstakst

– Vi lager gjerne forsikringstakst på ditt instrument. En forsikringstakst sier noe om verdien til instrumentet i en forsikringssammenheng, denne skal ikke sammenlignes med en verdivurdering.

Skader som oppstår

– Vi reparer de fleste skader som kan oppstå, dog må det først gjennomføres en inspeksjon før vi utfører reparasjonen, dette både for din sikkerhet og vår.

Retusjering

– Har instrumentet ditt skade i lakken? Da kan vi reparere det ved å dekke til det udekkede trevirket, og blande lakken slik at man ikke kan se at det har vært en skade der. Dette er bra å gjøre for å forsikre seg om at treverket er skikkelig beskyttet.

Omhåring

– Trenger du nye hår i buen? Det er stort sett mulig å få buen tilbake på dagen, aller helst burde du booke time, men drop-in er helt mulig.

Tilbehør/strenger

– Vi har stort sett det meste av tilbehør som du skulle trenge. Alt fra buestangbeskyttere til de mest avanserte skulderstøtter. Kom innom så hjelper vi deg å finne det du skulle trenge. Vi streber etter å til enhver tid ha inne en stort og godt utvalg av strenger til alle strykeinstrument.

Klar for å få i stand ditt instrument?

Om du er klar for å få gjort i stand ditt instrument kan du bestille time i vår kalender. Om du ønsker et uforpliktende prisoverslag, ta kontakt med oss.

Book en time i vår kalender